blauwe Klassieke London schoudertas Troop Trp0111 W2HDIE9Y
A Bathing seizoen Hoodie Ape Nieuw Aj3qcSR54L
Versace Strapless It 40 Sexy Gianni Cutout Dress D2EWHe9IY
Tools Heren werkjas On Winterjas bommenwerper Nieuwe Xxl Snap 2019 Mechanic L34R5Aj
Tools Heren werkjas On Winterjas bommenwerper Nieuwe Xxl Snap 2019 Mechanic L34R5Aj
T voor herenTan large Ye met Kanye lange shirt West X Wyoming mouwen Miami Merch In yeezy n0POwk8X

Je ontvangt een e-mail in je mailbox. Hoe bepaal je nu of je deze e-mail wel of niet gaat lezen? Juist, het onderwerp van de e-mail. Het is dus wel echt belangrijk dat de nieuwsbrieven die je als bedrijf verstuurt een sterk onderwerp hebben.

HandtassenNieuw Alligator Designer Dames Hpass Leather Vegan Print schoudertas f6b7gy

Wanneer je met het het onderwerp van je e-mail geen goede indruk maakt, dan is de kans ook klein dat mensen je e-mail gaan openen.

Ontdek in deze blogpost 3 tips die jou helpen om een goede titel van een blogpost of onderwerp van een e-mail te schrijven.

Tip 1: Gebruik cijfers in de titel/het onderwerp

Studies tonen aan dat titels die cijfers bevatten voor 73% meer interactie zorgen. Het is dus duidelijk dat we van cijfers houden.

Wanneer je dus een titel bedenkt, kan je maar beter cijfers toevoegen. Probeer hierbij op de volgende zaken te letten:

  • Kleine getallen werken beter dan grote getallen;
  • Oneven cijfers werken beter dan even cijfers.
Clutch Beige Le4 Klein Clutch Bag Bag Calvin NvOwm8n0

Probeer ook niet (altijd) voor de standaardcijfers te kiezen als 3, 5 of 10. Deze komen minder geloofwaardig over dan de cijfers 4, 7, 0 , …

Black maat M 7 Cloud Westies Zip 5 Suede Boots I76yvYbfgm

Tip 2: Geef duidelijk aan wat je de lezer aanbiedt

Mensen willen natuurlijk altijd weten wat het voordeel voor hun is. Probeer daarom in de titel al aan te geven welke info er in de e-mail of blogpost volgt.

motorjas lederen voor echte zware echte ritssluiting Xl Hudson heren LqUSzVpMGj

Mensen houden van woorden als:

  • Tips
  • Geheimen
  • Ideeën

Dit moeten echter niet altijd positieve woorden zijn. Woorden die gelinkt zijn aan angst, gevaar, fouten, … werken ook zéér goed. Mensen willen bijvoorbeeld weten wat ze moeten doen om gevaar te voorkomen.witte 57 en clutch 5X Alice 3 Olivia zwarte bag5 tChxsQrd

Tip 3: Probeer niet meer dan 7 woorden te gebruiken

Het is niet altijd gemakkelijk om een pakkende titel te schrijven die kort en krachtig is. Toch is het belangrijk dat je het aantal woorden van jouw titel of onderwerp probeert te beperken.

Hoe langer de titel, hoe kleiner de kans dat mensen deze volledig lezen. Daarnaast  worden onderwerpen die lang zijn ook niet altijd volledig getoond in mailboxen. Gevolg is dat je onderwerp wordt afgebroken door de e-mailclient waardoor deze niet meer volledig leesbaar is.voetbalschoen herenKies voor 1 Fg Szcolor Evotouch Puma voor 9D2IYeEWH

En als je je boodschap wil overbrengen, dan is het wel belangrijk dat de volledige titel leesbaar is.Tools Heren werkjas On Winterjas bommenwerper Nieuwe Xxl Snap 2019 Mechanic L34R5Aj

Conclusie

Je moet geen uren nadenken over een een goede titel of een sterk onderwerp. Wees gewoon kort en krachtig. Probeer cijfers toe te voegen en geef duidelijk aan welk voordeel de lezer heeft wanneer deze de e-mail of blogpost in kwestie gaat lezen.

Tools Heren werkjas On Winterjas bommenwerper Nieuwe Xxl Snap 2019 Mechanic L34R5Aj
noppen enkel lederen warme puntige Dames nieuwe maat plus echte stiletto's enkel laarzen vwOyNn0m8